UA-76842433-1
Kategóriák

Szállítás

1. Milyen szállítási módok közül választhatsz?

 • MPL futárszolgálat, csomag a megadott címre kerül kiszállításra,
 • PostaPont, a csomagod a kiválasztott Postára kérheted, vagy egy kiválasztott MOL kútra,

2. Mikor kerül átadásra a csomag?

Kérjük, figyeld a termékek mellett feltüntetett szállítási információt!

Amennyiben az adott termékre megadott  szállítási információnál, következő munkanap feliratot látsz, abban az esetben az adott nap 12 óráig beérkező rendeléseket, illetve az aznap 12-ig átutalással kiegyenlített megrendeléseket, aznap átadjuk az MPL futárszolgálatnak. Ha a termék szállítási információjánál 4-5 napot látsz feltüntetve, ez azt jelenti, hogy körülbelül ennyi napon  belül várható a kiválaszott termék kiszállítása.

Minden esetben e-mail-ben kapsz tájékoztatást, amint megtörtént a csomag átadása az MPL futárszolgálatnak, illetve a válaszott, az MPL futárszolgálat is küldeni fog elérhetőségeidre értesítést, a kiszállítást megelőző napon.

 

3. Hogyan kaphatod meg 24 órán belül a csomagot?

 • Amennyiben rendelést 12 óráig leadod és a termék mellett, a szállítási információnál, következő munkanap felirat szerepel.

 

4. Ingyenes kiszállítás

7000Ft értékű megrendelés felett INGYEN SZÁLLÍTJUK KI csomagodat, általad választott postára!

5. MPL futárszolgálat díjai

Az MPL futárszolgálat a Magyar Posta szolgáltatása. A csomag munkaidőben kerül kézbesítésre. Ha a futár nem tudja átadni a csomagot az első kiszállítás alkalmával, értesítőt hagy és a csomag a megadott postán átvehető,, 5 munkanapon belül.  Előreutalás esetén, a számla, a kiszállított csomagban található.

A túlméretes, illetve a 10kg-ot meghaladó súlyú csomagok egyedileg kalkulált, előzetesen, a vásárlóval egyeztetett díjjal kerülnek kiszállításra, ami érvényes az ingyenes szállítási feltételeknek megfelelő megrendelésekre is!

 A kiszállítás díja, a megrendelő által választott Postára: 990Ft, 

  A házhozszállítás díja, utánvéttel: 1390Ft,

 Kiszállítás, kiválasztott MOL kútra: 1490Ft

 

6. PostaPont

Amennyiben nincs lehetőséged otthon átvenni a csomagot napközben, javasoljuk a PostaPont szolgáltatást, mellyel TE határozhatod meg melyik postára (lehet az a munkahelyhez legközelebbi, nem a lakóhelyen található postahivatal is) vagy MOL kútra kérheted csomagod.

PostaPont előnyei

 • a meghatározott postán 5 munkanapig átvehető a küldemény,
 • a csomag átvételét összekötheted egyéb postai ügyek intézésével,

MOL kutak előnyei:

 • a legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában tart nyitva,
 • 5 munkanapon belül bármikor átvehető a csomag,
 • a kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes,
 • bankkártyával is fizethetsz,

 

7. Várható-e értesítés a csomag érkezése előtt?

A Magyar Posta, sms-ben vagy e-mail-ben küld értesítést küldemény érkezéséről, vagy átvehetőségéről, a kért PostaPonton.

8. Alfa Meglepetésfutár

Ha szeretnél igazán emlékezetes meglepetéscsomagot küldeni szeretteidnek, barátaidnak, a megjegyzés rovatban tüntesd fel kérlek, hogy szeretnéd igénybe venni ezt a szolgálatást, melynek díja: 0Ft. Amennyiben a  kiválasztott terméket vagy termékeket díszcsomagolópapírban, kísérőkártyával kéred, 500Ft-os csomagolási díjat számolunk fel. A számlát a te címedre, a csomagot pedig a kért címre juttatjuk el. Ez a cím lehet az TE címed vagy akár a megajándékozott címe, az utóbbi esetben viszont fontos, hogy előreutalással fizesd megrendelésed (a számlát a Te címedre küldjük), a kísérőkártyára írandó szöveget pedig a megrendelés, megjegyzés rovatában elküld nekünk.  Bővebben a meglepetésfutár nyújtotta lehetőségekről, az „Meglepetésfutár” menüpontban olvashatsz.

 

9.  Személyes átvétel

 • Cegléden,
 • Ceglédbercelen,
 • Albertirsán,
 • Székesfehérváron,
 • Budapesten van rá lehetőség, előre egyeztetett időpontban.
 • Személyes átvétel nem jár költséggel.

A termékek árai forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek.
Alfajáték webáruház © 2018
Készítette: Hanganov Kft.